• +40 372 347 100
  • secretariat@euroconstruct98.ro
  • ro
  • en
  • de

Infrastructura

Euro Construct 98 este o societate care respecta toate standardele de calitate in ceea ce priveste construirea si dezvoltarea de infrastructura rutiera. Suntem un partener de incredere in acest domeniu, dovada fiind numeroasele lucrari pe care le avem in portofoliu, avand o experienta de aproape 20 ani in acest domeniu ( in 2018).

Aderarea la standarde internationale de bune practici ISO 9001,  ISO 14001, OHSAS 18001 ne provoaca sa fim mai buni in fiecare zi, sa ne depasim limitele si sa ne actualizam cunostintele si competentele.

De asemenea, cautam in permanenta cele mai bune solutii din domeniu, cercetam, inovam, reinventam, scopul nostru fiind acela de a reprezenta o referinta pe piata in privinta calitatii serviciilor, incluzand si aspectul protejarii mediului si al angajatilor.

In privinta protejarii mediului, Euro Construct 98 se asigura ca, la fiecare lucrare efectuata, sa respecte bunele practici in inginerie si in gestionarea riscurilor pentru ca activitatile de protejare a mediului sa fie desfasurate in mod responsabil.

euroconstruct-roads-300x182
constructii-drumuri-autostrazi-300x182

Minimizarea deseurilor, conservarea resurselor naturale si atenta gestionare a emisiilor reprezinta alte componente a politicii noastre in incercarea de a minimiza efectele unor lurari asupra mdiului.

Profesionalismul si tehnologia ultra-moderna reprezinta atuurile noastre. Prin laboratoarele noastre de cercetare, cautam in permanenta sa dezvoltam servicii de o calitate ireprosabila pentru clientii nostri. Din punctul de vedere al aparatului logistic, compania noastra dispune de cele mai performante tehnologii si echipamente din domeniu, investind constant in achizitia acestora.

Portofoliul nostru de lucrari cuprinde realizarea proiectiei si executiei Autostrazii Sibiu-Orastie, Lotul 4, Autostrada Bucuresti-Pitesti ( km 23-46). Reabilitarea liniei de cale ferata Brasov-Simeria, component a Coridorului IV Pan European, pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, precum si reabilitarea sau modernizarea altor drumuri nationale sau a unor artere din orasele importante ale tarii.

Pentru o selectie de proiecte reprezentative, consultati pagina Lucrari reprezentative.