• +40 372 347 100
  • secretariat@euroconstruct98.ro
  • ro
  • en
  • de

Lucrari de Mediu - Euroconstruct Trading `98

Euro Construct Trading 98 este o companie certificata ISO 9001 si ISO 14001 care desfasoara o larga paleta de activitati pe linie de protectia mediului. Avand personal calificat cu o bogata experienta in domeniu, suntem capabili sa finalizam proiecte de mare anvergura la timp, cu respectarea cerintelor legale in domeniu, in vigoare.

Cu un departament de cercetare-dezvoltare, compania noastra desfasoara activitati pentru a pune la punct tehnologii noi,care sa satisfaca si cele mai exigente cerinte din partea clientilor nostri,ceea ce facem din firma Euro Construct Trading 98 partenerul ideal.

decontaminari

Scopul nostru este de a fi lideri in domeniu  prin aplicarea de solutii inovatoare si creative, precum si imbunatatirea continua a performantelor noastre folosind cele mai bune tehnici disponibile.

Euro Construct Trading’98 SRL a dezvoltat ca ramura de activitate si servicii de decontaminare cu un grad mare de poluare:

–         a solurilor contaminate cu produse petroliere prin desorbtie termica si centrifugare ( pentru recuperarea produselor petroliere);
–         a solurilor prin metode mecanice si bioremediere;
–         lucrari de ecologizare a zonelor poluate istoric si accidental;

mediu

Tratarea, transportul in vederea valorificarii/eliminarii finale a deseurilor industriale periculoase si nepericuloase.
Procesarea namolurilor provenite de la statiile de epurare industriale cu instalatii fixe sau mobile.
Decontaminarea instalatiilor industriale si amplasamentelor acestora si eliminarea deseurilor periculoase rezultate.

Politica de mediu are la baza urmatoarele elemente:

  • Respecta standardele de bune practici in inginerie și principiile de gestionare a riscurilor pentru a se asigura ca activitățile Euro Construct Trading 98 “de protecție a mediului sunt efectuate în mod responsabil.
  • Integrarea protecției mediului în fiecare aspect al afacerii sale.
  • Lucru pro-activ cu agențiile guvernamentale adecvate pentru a asigura soluții eficiente în timp util, rezonabile la costuri cat mai scazute.
  • Conservarea resurselor naturale prin gestionarea atentă a emisiilor și evacuărilor, și prin minimizarea generării deșeurilor